Home » Over ons

Wie zijn wij?

Dagelijks zijn wij op onze honden opvang De Adelshoeve, bezig om onze gasten een leuke en actieve dag te bezorgen. Naast onze opvang en verkoop van Prins brokken is er veel vraag naar snacks om de honden lekker te kunnen verwennen.

Echter zijn er steeds meer honden die een allergie ontwikkelen, ook in onze opvang. Voor deze honden zijn we gaan uitzoeken of we ook voor hun iets lekkers konden aanbieden. Gelukkig hebben we dit gevonden. Niet alleen wij zijn blij dat onze zoektocht tot het gewenste resultaat heeft geleidt, we merken ook dat de baasjes er ontzettend blij mee zijn. Zij kunnen hun honden een  gezonde en lekkere snack geven waar ze geen jeuk of andere allergische reacties van krijgen.

Wij geloven dat wij nog zoveel andere honden en baasjes blij kunnen maken met de juiste voeding. Het verschil kunnen maken, daar worden wij blij van. Niet alleen in onze opvang maar ook voor anderen.

 

Hondjes blij, Baasjes blij en Wij blij!

Honden dagopvang De Adelshoeve Hedel. Dichtbij Den Bosch, Zaltbommel, Maasdriel, Eindhoven en Utrecht. Langs de A2. Kwaliteit boven kwantiteit. Partner van Prins brokken.